ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Senioři se vzdělávají s tablety

Další skupinky seniorů z Prachatic jsou proškoleny v digitální gramotnosti.

Klub SenSen Prachatice a SeniorPoint Prachatice připravil ve spolupráci se společností Moudrá Sovička, za podpory města Prachatice vzdělávání pro seniory s tablety a chytrými telefony. Další senioři získali od ředitele společnosti KreBul Prachatice tablet k osobnímu užívání.
 
Moudrá Sovička, z.s. nabídla individuální výuku pro seniory v Prachaticích, kteří získali tablety a nemají velké zkušenosti. Lektorkou byla opět Hanka Tomková. K článku připojujeme slova účastnice, která jej poslala bezprostředně po skončení kurz: „Velké PODĚKOVÁNÍ všem, co se zasloužili o jeho realizaci! TA LEKTORKA BYLA VELICE MILÁ, OCHOTNÁ OPRAVDU PORADIT, POMOCI...TAKOVÝ TABLET JSEM VIDĚLA POPRVÉ, ŽASNU, JAK SE TECHNIKA RYCHLE PROMĚŇUJE. Ale bez pomoci paní HANY TOMKOVÉ při dnešním 4hodinověm semináři bych si na téhle “novince" ani neškrtla....

Samozřejmě však poděkování patří hlavně vám, kteří jste mně tablet propůjčili. Budu se snažit využít ho i pro SENIORPOINT PRACHATICE, jak nejlépe dokážu... Budu ráda, když se mi podaří brzy vstřebat všechny nové poznatky a tablet pak používat třeba při práci na korekturách / ale nejen při nich /... DÍKY!!! TOHLE SETKÁNÍ BYLO PRO MĚ velkým přínosem i proto, že jsem se zas po roce dostala mezi SKVĚLÉ lidičky ... NIKDY NA NĚJ NEZAPOMENU. Velice si té možnosti "opěknit si " den vážím“, Věra Schulzová.
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
02.06.2021